دکتر اینترنتی

مطالب متنوع پزشکی و آموزشی

دکتر اینترنتی

مطالب متنوع پزشکی و آموزشی

دانلود کتاب مدیریت آلرژی در غذا

عنوان : کتاب مدیریت آلرژی در غذا
عنوان انگلیسی : Allergen Management in the Food Industry
موضوع : پزشکی
نویسنده : Joyce I. Boye, Samuel Benrejeb
زبان : انگلیسی
نوع مطلب : EBook
نوع فایل : PDF
حجم : 3.51 مگابایت
تعداد صفحات : 624



توضیحات کتاب :
کتاب “مدیریت آلرژی در غذا” به‌طور جامع به منابع آلاینده‌های آلرژی‌زا در مواد غذایی اشاره دارد. سرنوشت آنها را در طول فرآیند، و اندازه‌‌گیری‌های خاصی که برای کاهش آلرژی‌ در غذاها مورد نیاز هستند را معرفی می‌کند. این کتاب با یک معرفی از آلرژی‌های غذایی آغاز می‌شود و با بخشی درزمینه مدیریت آلرژی غذایی درطول تولید و فرآیند ادامه می‌یابد.
کتاب کاربردی “مدیریت آلرژی در غذا” اطلاعات به‌روزی درزمینه نه آلرژی (به همراه دیگر آلرژی‌های پدیدارشده) ارائه می‌دهد. علاوه‌براین به معرفی دستورالعمل‌هایی کاربردی که به کمک آنها این آلرژی‌ها می‌توانند در طول تولید و فرآیند شناخته‌ و کنترل شوند می‌پردازد.



نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد