عنوان
: کتاب مدیریت آلرژی در غذا
عنوان
انگلیسی : Allergen Management in the Food Industry
موضوع
: پزشکی
نویسنده
: Joyce I. Boye, Samuel Benrejeb
زبان
: انگلیسی
نوع
مطلب : EBook
نوع
فایل : PDF
حجم
: 3.51 مگابایت
تعداد
صفحات : 624
توضیحات کتاب :
کتاب
“مدیریت آلرژی در غذا” بهطور جامع به منابع آلایندههای آلرژیزا در مواد غذایی
اشاره دارد. سرنوشت آنها را در طول فرآیند، و اندازهگیریهای خاصی که برای کاهش
آلرژی در غذاها مورد نیاز هستند را معرفی میکند. این کتاب با یک معرفی از
آلرژیهای غذایی آغاز میشود و با بخشی درزمینه مدیریت آلرژی غذایی درطول تولید و
فرآیند ادامه مییابد.
کتاب
کاربردی “مدیریت آلرژی در غذا” اطلاعات بهروزی درزمینه نه آلرژی (به همراه دیگر
آلرژیهای پدیدارشده) ارائه میدهد. علاوهبراین به معرفی دستورالعملهایی کاربردی
که به کمک آنها این آلرژیها میتوانند در طول تولید و فرآیند شناخته و کنترل شوند
میپردازد.