دکتر اینترنتی

مطالب متنوع پزشکی و آموزشی

دکتر اینترنتی

مطالب متنوع پزشکی و آموزشی

میوه‌های ارغوانی رنگ برای مقابله با آلزایمر مفید هستند

میوه‌های ارغوانی رنگ برای مقابله با آلزایمر مفید هستند

پزشکان انگلیسی تاکید کردند مصرف میوه‌ها و سبزیجات ارغوانی رنگ، مثل میوه گیاه قره قاط یا توت آبی در کاهش خطر بروز «آلزایمر» نقش بسیار مفیدی دارد.

به گزارش سرویس «بهداشت و درمان» ایسنا، این میوه‌ها و سبزی‌ها منبع غنی از نوعی مواد مغذی موسوم به «چلاتورها» هستند.

متخصصان تغذیه می‌گویند: چلاتورها به مولکول‌های آهن تغییر شکل یافته می‌چسبند و از تولید مواد سمی خطرناک در بدن جلوگیری می‌کنند.

به گزارش روزنامه‌ تلگراف، مواد سمی خطرناک در بدن رادیکال‌های هیدروکسیل نامیده می‌شوند که بروز بیماری‌های تحلیل برنده مثل آلزایمر را موجب می‌شوند.

پروفسور داگلاس کیل از متخصصان علوم پزشکی دانشگاه منچستر در مطالعات خود به این نتایج دست یافته و گزارش آزمایشات خود را در مجله آرشیو سم شناسی منتشر کرده است.

پروفسور کیل تاکید کرد که بخش عمده‌ای از دانش زیست شناسی مدرن به نقش ژن‌های مختلف و تاثیر مواد سمی و مصنوعی بر روی آن‌ها در بروز بیماری‌های انسانی مربوط می‌شود و مطالعات بیشتر در این زمینه در پیشگیری و درمان بیماری‌های عصر حاضر و امراض ناشی از زندگی مدرن امروزی موثر خواهد بود.
__________________
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد