نایب رییس انجمن ام اس تاکید کرد: مبتلایان به این بیماری کمتر غذاهای پر چرب بخورند و بیشتر میوهها و سبزیجات را مصرف کنند.
دکتر محمد علی صحراییان در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ایسنا، افزود: تاثیر مواد غذایی بر سلامت مبتلایان به ام اس اثبات نشده است، البته برخی از عوارض مانند یبوست که بعضی از این بیماران به آن دچار میشوند با نحوه تغذیه آنان ارتباط مستقیم دارد.
وی در ادامه گفت: برخی از مبتلایان به ام اس دچار یبوست هستند که این مشکل را مصرف غذاهای پرچرب و رژیم غذایی کم فیبر تشدید میکند. از سوی دیگر، چاقی باعث افزایش ناتوانی حرکتی بیمارانی میشود که دچار ضعف عضلانی و اختلال در راه رفتن هستند. در این شرایط به آنان توصیه میشود که وزن خود را در حد متعادل حفظ و رژیم غذایی مناسبی را رعایت کنند.
صحراییان در پایان اظهار کرد: رعایت رژیمهای غذایی سخت به مبتلایان به ام اس توصیه نمیشود، چون این کار باعث کاهش شدید وزن آنان میشود بلکه به بیماران توصیه میشود که وزن خود را به تدریج کاهش دهند.
__________________